Skip to main content

Wim Kieftenbeld nieuwe Algemeen Directeur Kepro

Per 19 september 2016 is Wim Kieftenbeld de nieuwe Algemeen Directeur van Kepro. Hij neemt het stokje over van Mark Slotman, die zich ruim 18 jaar als Algemeen Directeur heeft ingezet voor Kepro.

Wim Kieftenbeld zal de dagelijkse leiding overnemen en de verdere professionalisering en groei van Kepro vorm gaan geven. Hij heeft ruime management ervaring en is bekend met de sector, maar is bovenal zeer gemotiveerd om bij Kepro aan de slag te gaan.

Mark Slotman legt uit: “Er staat een mooi bedrijf met een prachtig team van gedreven collega’s. Ik heb derhalve veel vertrouwen in de toekomst en ben ervan overtuigd dat Kepro zal blijven groeien, zoals we dat de laatste 20 jaar continu hebben gedaan. Onze focus is helder en er staat een ambitieuze doelstelling. De groei naar de volgende fase vraagt echter ander en nieuw leiderschap, vandaar dat Wim Kieftenbeld vanaf 19 september mijn rol van Algemeen Directeur zal overnemen”.

Niet als Algemeen Directeur, maar als ondernemer/aandeelhouder blijft Mark Slotman betrokken bij Kepro. Vanuit die rol zal hij zich maximaal blijven inzetten om de verdere groei van Kepro te faciliteren.

Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre