Skip to main content
Haanstra
Nijverheidsweg 15
7921 JH, Zuidwolde
Nederland
0528 - 372929
info@haanstrabv.nl

Haanstra

Met meer dan zeventig jaar ervaring in het uitbroeden van eieren en eendagskuikens is Haanstra BV in Zuidwolde een gespecialiseerde en betrouwbare partner voor pluimveehouders, broederijen en exporteurs. Het is onze ambitie om een onafhankelijke positie in te nemen in de branche. Wij maken de verbinding tussen vraag en aanbod, verlenen service in het proces van broedeieren en handelen daarbij altijd in het belang van onze klanten.

Een waardevolle partner
Haanstra BV is voor de meeste broederijen een waardevolle professionele partner. Onze sterke positie binnen het netwerk van broederijen zorgt ervoor dat wij vrijwel altijd in staat zijn om oplossingen uit te werken voor een tekort of overschot aan kuikens of broedeieren. Dit is gebaseerd op een jarenlange relatie met tientallen vermeerderingsbedrijven verspreid over heel Nederland.

Het Haanstra gevoel
De pluimveehouderij is afhankelijk van nauw geïntegreerde ketens waarin leveranciers van kuikens en voer samenwerken met slachterijen. Deze leveranciers doen hun best om de keten te optimaliseren en zo efficiënt mogelijk te maken. Daarom beperken zij de keuzevrijheid van pluimveehouders. Haanstra BV daarentegen streeft naar volledige keuzevrijheid voor pluimveehouders. Dat kunnen kleinere bedrijven zijn of bedrijven die grote aantallen verwerken. Een werkrelatie met ons is gebaseerd op vertrouwen en op het feit dat u uw eigen beslissingen neemt in alles wat u doet. Wij willen absoluut geen deel uitmaken van een regeling die uw vrijheid beperkt.


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre