Skip to main content
MJ-Tech BV
Nieuwe Donk 5
4879 AC Etten-Leur
Nederland
0031 (0) 76 597 45 03
info@mjtech.nl

MJ-Tech BV

Hogedruk vernevelsystemen

Onze business ligt in de vernevel-techniek; MJ-Tech BV ontwerpt installaties waarmee mist gecreëerd kan worden, welke gebruikt kan worden als extra koeling én om de luchtvochtigheid mee te regelen. We zijn sterk vertegenwoordigd in de glastuinbouw, landbouw en industrie. Door de kennis die we in ca. 25 jaar hebben opgebouwd, zijn we in staat een installatie te ontwerpen die precies op maat is voor de klant. Wat ons uniek maakt, is dat wij de expertise in huis hebben om het volledige traject te doorlopen. Vanaf concept tot en met engineering kunnen wij dit in eigen hand houden.

Landbouw

Bij gebruik van het MJ-Tech vernevelsysteem is men bij de intensieve veehouderij in staat om optimaal te koelen (zonder dat de mest nat wordt). Onze speciale nozzles dragen er zorg voor dat water onder hoge druk verneveld wordt aan de luchtinlaat van de stal. Hierna verdampen de kleine mistdruppels in de lucht waardoor er een adiabatische koeling plaatsvindt. Een centrale pompunit zorgt voor de voeding van de ringleiding in de stal. Die leidingen (buizen gekoppeld aan speciale MJ-Tech koppelingen) worden gemonteerd boven de luchtinlaatkleppen of ventielen aan de zijgevels van de stal. Het gehele systeem is vervaardigd uit RVS.

Dutch Quality

Kwaliteit staat bij MJ-Tech in elk facet van de bedrijfsvoering bijzonder hoog in het vaandel. Dat zit hem in mensen en producten. Om daar optimaal zicht op te hebben, houden we heel bewust alle expertise binnen de muren van ons eigen bedrijf. Wij ontwerpen en maken alles zelf, besteden niets uit. In dat proces maken we enkel gebruik van geavanceerde machines en hoogwaardig materiaal; In ons geval uitsluitend roestvrij staal. Kwaliteit schuilt ook in het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wat we ons steeds voor ogen houden, het ‘groene’ gedachtegoed wat we nastreven én vooral de hoogwaardige service die hier geen uitzondering maar regel is.


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre