Skip to main content
Vencomatic Group
Meerheide 200
5521 DW Eersel
Nederland
+31 (0)497 517380
info@vencomaticgroup.com

Vencomatic Group

Vooruit denken

De Vencomatic Group heeft meer dan 400 betrokken medewerkers die duizenden internationale klanten bedienen. Het bedrijf is voortdurend op zoek naar duurzame oplossingen en -producten voor de houderij van leghennen, ouderdieren en vleeskuikens. Vencomatic Group’s specialisten weten wat ervoor nodig is om een ​​succesvol pluimveebedrijf te leiden. En omdat het bedrijf gelooft in nauwe samenwerking voor de beste resultaten, deelt het deze kennis graag met zijn klanten.

Opfokboerderijen en legkippenbedrijven

Vencomatic ontstond bijna 40 jaar geleden na een baanbrekende uitvinding voor de huisvesting van ouderdieren: het eerste automatische nestconcept. Innovatie is nog altijd even belangrijk voor deze producent van vooruitstrevende oplossingen voor huisvesting, verwarming en eierverzameling. Zo biedt Vencomatic uitstekende nestsystemen voor leghennen die de natuurlijke omgeving nabootsen en houderijsystemen die de vogels stimuleren om hun natuurlijke instincten te volgen. Voor het verzamelen van consumptie-eieren heeft Prinzen een serie eenvoudige, compacte en veilige machines ontwikkeld.

On-farm hatching voor vleeskuikens

Een vleeskuiken op streefgewicht te krijgen is een hele uitdaging. Dankzij de huisvesting- en klimaatoplossingen van de Vencomatic Group kunnen producenten van vleeskuikens de beste randvoorwaarden creëren om hun vogels te laten groeien. Vencomatic Group gelooft sterk in een goede start voor de eendagskuikens en ontwikkelde daarom On-farm hatching. Dit systeem vervult de drie basisbehoeften van het kuiken  – voer, water en verse lucht – vanaf het uitkomstmoment.


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre