Skip to main content
Verbeek Broederij
Kauwenhoven 3
6741 PW Lunteren
Nederland
+31 (0)318 578250
+31 (0)318-482411
info@verbeek.nl

Verbeek Broederij

Verbeek Broederij en Opfok. Samenwerken voor resultaat .....

Vanuit het hart van de Nederlandse legpluimveehouderij in Lunteren opereert Verbeek Broederij en Opfok. Verbeek levert broedeieren, kuikens en jonge leghennen aan legpluimveehouders in en buiten Europa. In de polder bij Zeewolde staat Verbeek’s professionele broederij.

Verbeek maakt zich sterk voor uw streven naar topresultaat waarbij klantwensen altijd centraal staan in onze bedrijfsvoering. Met de NOVOGEN genetica heeft Verbeek het beste potentieel in huis. Op managementvlak willen we de beschikbare know how binnen Verbeek graag met u delen. Uiteraard waar u dat binnen uw bedrijfsvoering wenst.  Daarnaast werkt Verbeek nauw samen met onafhankelijke partners voor transport  en veterinaire zaken, gespecialiseerd op hun vakgebied.

Op deze wijze werkt een gepassioneerd Verbeekteam samen met pluimveehouders aan een duurzame bedrijfsvoering. Met altijd de nadruk op diergezondheid, wet- en regelgeving, voedselveiligheid en hygiëne, zoals doorgevoerd binnen de hele Verbeekorganisatie (NEN ISO 9001 gecertificeerd).


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre