Skip to main content
ABN AMRO
Sector Advisory, PAC HQ9112, Postbus 283
1000 EA Amsterdam
Nederland
+ 31 (0) 20 6287642
Wilbert.Hilkens@nl.abnamro.com

ABN AMRO

Een compleet pakket

ABN AMRO heeft een duidelijke en gedurfde doelstelling: banking for better, for generations to come. Als bank hebben we een enorme impact op de economie en maatschappij; door de juiste keuzes te maken, willen we een positieve en duurzame bijdrage leveren. Onze purpose vormt het vertrekpunt bij alles wat we doen. Nu, straks én overmorgen.

ABN AMRO bedient klanten binnen retail, private banking en corporate banking. We richten ons voornamelijk op Noordwest-Europa. In Nederland bieden we klanten een uitgebreid en compleet pakket aan producten en diensten via verschillende kanalen, zoals de Mobiel Bankieren-app en Internet Bankieren.

ABN AMRO is een toonaangevende zakenbank in Nederland. Wij richten ons op ondernemingen en instellingen met een omzet van €1 miljoen tot €250 miljoen. Als klant van ABN AMRO Commercial Clients krijgt u een persoonlijke relatiemanager voor uw bankzaken in Nederland en in het buitenland. De relatiemanager heeft actuele kennis van uw sector en komt graag samen met u tot innovatie en praktische oplossingen. Een team van servicemedewerkers handelt uw dagelijkse administratieve bankzaken af. Zo krijgt u de ondersteuning die u nodig heeft.

ABN AMRO Bank heeft een uitgebreid pakket aan financiële producten en diensten voor haar grootzakelijke klanten. Vanuit onze uitgebreide sector- en productkennis bedienen wij onze klanten. Onze Corporate & Institutional Banking afdeling in Nederland verleent haar diensten aan alle klanten met een omzet van boven 250 miljoen Euro. 


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre