Skip to main content
Provimi
Postbus 5063
3008 AB Rotterdam
Nederland
+31 (0)10 4239 500
+31 (0)10 4845 624
info@provimi.nl

Provimi

Vooruitstrevende concepten in diervoeders

Al sinds het begin van de jaren 1930 heeft Provimi een belangrijke internationale positie in de diervoederindustrie. Provimi maakte naam als een pionier in formules en voederprogramma's die zijn afgestemd op de lokale omstandigheden van afnemers. Tegenwoordig is Provimi gespecialiseerd in premixen, concentraten en specialiteiten voor alle diergroepen. Deze worden geproduceerd in de eigen fabriek in Rotterdam, voordat ze hun weg vinden naar klanten in de mengvoederindustrie, handelaren en boeren in meer dan 100 landen.

Proactief en klantgericht

Het grote succes van Provimi komt voort uit het snelle reactievermogen van het bedrijf dat goed weet in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en trends in de markt. Onderzoek vormt de basis van de bedrijfsstrategie om het wereldwijde marktleiderschap te behouden en verder uit te breiden. De activiteiten van de onderneming dragen bij aan de toename van kwaliteit, veiligheid en dierwelzijn in de agri-business. Provimi levert ook technische kennis en investeert veel tijd en mankracht in het verbeteren van de resultaten van zijn klanten.

Premixen en concentraten op maat

Ook in de pluimveesector wil Provimi een echte partner zijn voor klanten door op basis van concepten te werken. Voor elke partner stelt het bedrijf een optimaal voederprogramma samen, of het nu een mengvoederbedrijf, een integratie of zelfmenger betreft. De premixen en concentraten van Provimi zijn custom-made, zodat deze altijd passen bij de lokale situatie. De producten kunnen gebruikt worden in combinatie met ProGress (de Prestarter van Provimi) of met additieven zoals Biacid (natuurlijk alternatief voor AMGB’s) en ProviMax (voor legpersistentie en eischaalverbetering).


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre