Skip to main content
Roodbont Publishers
Waterstraat 5
7201 HM Zutphen
Nederland
+31 (0)575 545 688
+31 (0)575 546 990

Roodbont Publishers

Vakspecialist

De wereld is afhankelijk van boeren omdat zij ons land bewerken en ons voedsel verbouwen. Om de groeiende vraag naar voedsel te kunnen bijhouden, moeten boeren hun werkwijzen voortdurend blijven verbeteren. Daarvoor hebben ze de beste praktische informatie nodig die ze kunnen krijgen. Roodbont Publishers staat hen hierin bij met publicaties die vakspecialistische kennis toegankelijk en direct toepasbaar maken in de praktijk. Alle boeken van Roodbont zijn evidence-based en brengen directe voordelen voor dier en boer.

Kipsignalen®

Pluimveehouders willen het beste uit hun dieren halen. Om goede productieresultaten te krijgen, is een juiste stalinrichting en goed management nodig. Het gaat om alert zijn in de stal en kijken en luisteren naar dieren, met aandacht voor hun gedrag, als groep en individueel. Alle uitgaven van Roodbont in de serie Kipsignalen® hebben deze manier van observeren als uitgangspunt. De inhoud van de publicaties dient als gids voor de verbetering van managementvaardigheden, gezondheid en economische resultaten van de legpluimveehouderij. Er bestaat een vergelijkbare serie voor vleeskuikenhouders.

Bedrijfsedities op maat

Praktische en direct toepasbare professionele informatie: dat is wat agrarische professionals wereldwijd naar op zoek zijn. Daarom is Roodbont Publishers gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige en praktische agrarische vakinformatie, met een juiste verhouding tussen tekst en beeld. Hiervoor werk Roodbont samen met topexperts die precies weten wat er dagelijks op een boerenbedrijf speelt. De informatie uit de boeken kan door bedrijven gebruikt worden om klanten aan extra kennis te helpen en zo ook de klantenrelatie te verbeteren. Daarom biedt Roodbont verschillende mogelijkheden tot bedrijfsedities van de boeken aan, zoals uitgaven bedrukt met het bedrijfslogo of voorzien van een bedrijfskatern.


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre