Skip to main content
VIV worldwide
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
Nederland
030 2952700
info@vnuexhibitions.com

VIV worldwide

Omdat kennis en innovaties gedeeld moeten worden

VIV worldwide organiseert zo’n 60 verschillende vakbeurzen. De eerste VIV Europa (Vakbeurs Innovatieve Veehouderij) werd bijna 40 jaar geleden georganiseerd. Dit vakbeursconcept liet zich leiden door de in de sector aanwezige capaciteit voor innovatie en groei. Tegenwoordig is bij dit evenement de gehele pluimveeketen aanwezig, van voeders tot vlees. En het concept heeft bewezen net zo succesvol te zijn op andere locaties, onder andere in Azië, Rusland en Utrecht.


VIV heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevend internationaal platform voor communicatie en presentatie in de sector. Degenen die de VIV bezoeken, krijgen een overzicht van alle ontwikkelingen die relevant zijn voor hun bedrijf. De meest baanbrekende innovaties in de bedrijfstak worden op de vakbeurs aangekondigd en gepresenteerd. De beurs is een evenement waar men nieuwe contacten kan leggen, partners kan vinden en transacties kan afsluiten. Dat alles is het resultaat van gedegen voorbereiding, met een sterk accent op marketing.


VIV worldwide kiest voor een multimediabenadering van potentiële beursbezoekers. We hebben toegang tot de complete contactgegevens van maar liefst 60.000 relaties. Het enorme potentieel van de VIV is te danken aan de exposanten en het geweldige succes aan de superieure kwaliteit van de bezoekers, overal ter wereld. 


Photo of company


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre