Skip to main content
Schothorst Feed Research
Meerkoetenweg 26
8218 NA Lelystad
Nederland
+31 (0)320 252 294
+31 (0)320 255 030
info@schothorst.nl

Schothorst Feed Research

Toepasbare resultaten

De samenstelling van voeders voor pluimvee vraagt ​​om specialistische kennis. Mengvoederbedrijven staan voor de uitdaging om kwalitatieve voedingconcepten te vertalen in kwantitatieve voerformules. Daarbij kunnen zij steun krijgen van Schothorst Feed Research. Het instituut verricht wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek, met een duidelijke focus op de toepasbaarheid van de onderzoeksresultaten. De medewerkers toetsen het onderzoek in testbedrijven, controleren veronderstellingen en monitoren de resultaten. Op deze manier garandeert Schothorst Feed Research de betrouwbaarheid en bruikbaarheid van zijn aanbevelingen.

Concurrerende pluimveevoer formules

De missie van Schothorst Feed Research is bedrijven in de pluimveesector helpen concurrerend te opereren. Het geheim? De vertaling van kwalitatieve voerconcepten in kwantitatieve, economisch haalbare voederformules. Deze formules zijn volledig afgestemd op de beschikbaarheid van grondstoffen en de (on)mogelijkheden van een specifieke productieomgeving.

Onderzoek, training en consultancy

Behalve met onderzoek en kennis kan Schothorst Feed Research klanten ook op andere manieren helpen. Het instituut levert bijvoorbeeld doelgerichte trainingen en consultancy voor specifieke vraagstukken. Zoals: hoe kunt u welk voer het beste gebruiken voor optimale prestaties van uw pluimvee? Schothorst Feed Research helpt u het juiste antwoord vinden en de oplossing te implementeren. 


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre