Skip to main content
HatchTech
Gildetrom 25
3905 TB Veenendaal
Nederland
+31 (0)318 512 511
info@hatchtech.nl

HatchTech

Het broedproces als basis van optimaal rendement

bedrijfssfeer

Kuikens van hoge kwaliteit zijn het resultaat van een goed en uniform broedproces. In de eerste 21 dagen wordt de basis gelegd voor de groeipotentie van de kuikens in de weken die volgen. HatchTech levert een innovatieve techniek om deze cruciale periode zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Het geheim zit hem in het toevoegen van een constante warme luchtstroom aan alle secties van de broedmachine. Dankzij een door HatchTech zelf ontwikkelde methode wordt de lucht zo efficiënt rondgeleid dat alle eieren bereikt worden. Het resultaat is een ideale en constante temperatuur van het embryo dat zich zo maximaal kan ontwikkelen. En elke extra centimeter groei - bij honderdduizenden tot miljoenen kuikens - draagt bij tot meer gewicht en daardoor een interessante toename van het rendement. Constante metingen en wetenschappelijk onderzoek hebben dit verband aangetoond.

Totaalinstallaties voor broederijen

De broedmachines vormen de kern van de totaaloplossingen die HatchTech kan bieden. Het bedrijf richt namelijk ook complete broederijen en integraties in, met uitzondering van het gebouw. Broedmachines, het koud- en warmwatersysteem, het ventilatiesysteem, de verlichting en elementen als deuren en panelen - alles wordt op maat geleverd. Dat maakt HatchTech ook een waardevolle partner voor internationale opdrachtgevers. Lokale agenten geven daarbij advies en begeleiding, in nauwe samenwerking met de After Sales-afdeling van HatchTech.

Zusterbedrijven van HatchTech zijn One-O-Four (transportoplossingen) en HatchBrood (innovatieve huisvestingsoplossingen voor de broedperiode).


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre