Skip to main content
HATO BV
Handelsstraat 31
6135 KK Sittard
Nederland
+31 (0)46 4585050
+31 (0)46 4585090
info@hatobv.com

HATO BV

Professionals in verlichting voor pluimveestallen

Om goede resultaten in de pluimveehouderij te kunnen behalen is een goed lichtklimaat in de stal van het grootste belang. HATO BV specialiseert zich al meer dan 40 jaar in verlichting voor pluimveestallen en beschikt daardoor over veel ervaring en technologische expertise. Innovatie is een sleutelbegrip voor het bedrijf, dat een hoog niveau van productvernieuwing heeft. De afdeling Innovatie van Hato BV bestaat uit gekwalificeerde technici die meer dan 20% van het totale personeel vertegenwoordigen.

Licht beïnvloedt het bedrijfsresultaat

Door haar sterke focus op innovatie en rijke ervaring weet Hato BV welke type verlichting gebruikt moet worden voor een maximaal resultaat. Daarbij zijn energieverbruik en het welzijn van dieren altijd topprioriteiten geweest. HATO BV kan u helpen het juiste verlichtingssysteem kiezen voor uw situatie. Voor alle omstandigheden heeft het bedrijf passende (en natuurlijk waterdichte en stofdichte) verlichting.

Return on investment

Goede verlichting betaalt zich snel terug, dankzij energiebesparing, lagere onderhoudskosten en de verbeterde prestaties van de dieren. HATO BV maakt een investeringsberekening om te weten hoe lang het duurt voordat een nieuwe verlichting is terugbetaald. Hierbij wordt rekening gehouden met het soort lampen, onderhoudskosten, de legprestaties en de groei van de dieren. Een positieve ROI voor de eindgebruiker is een kerndoel voor Hato BV. Door onderzoek en innovatie zorgt het bedrijf dat de kwaliteit en duurzaamheid van haar producten altijd op het hoogste niveau zijn.


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre