Skip to main content
ONCE / Signify
High Tech Campus 7
5656 AE Eindhoven
Nederland
once.info@signify.com

ONCE / Signify

ONCE is onderdeel van Signify – het voormalige Philips Lighting. We hebben een diepgaande kennis van verlichting voor dieren, gebaseerd op jaren nauwgezet onderzoek en ontwikkeling, intense samenwerking met toonaangevende onderzoeksinstituten en nauwe samenwerking met gewaardeerde partners. We bieden best-in-class verlichtingsoplossingen, met wetenschappelijk bewezen lichtrecepten die de kwaliteit en dynamiek van natuurlijk daglicht nabootsen. Door gezondheid en welzijn van dieren voorop te stellen, streven we naar een duurzame toekomst en verhogen we de productiviteit van dieren.

De toekomst van de veehouderij

Als leider in de branche geloven wij dat dynamische verlichting de toekomst is van de veehouderij. En de toekomst is hier vandaag.

ONCE dynamische verlichtingssystemen zijn zeer flexibel en controleerbaar. Hiermee kunnen we exacte en gewenste omstandigheden creëren die nodig zijn voor specifieke dieren. Elke minuut. Elke dag. Elk seizoen. Voor elk ras.

Met onze dynamische verlichtingssystemen is licht een krachtig hulpmiddel. We stimuleren ideale hormonale activiteiten en biologische processen voor dieren, waardoor fysiologische en biologische resultaten worden gecreëerd die het dierenwelzijn verbeteren en een hoge productie efficiëntie bereiken.


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre