Skip to main content
Scan-Air BV
Kokerbijl 23
5443 PV Haps
Nederland
+31 (0)485 453 734
info@scan-air.com

Scan-Air BV

Voor een complete klimaatoplossing

Sinds de oprichting van Scan-Air in 1992 hebben we ons ontwikkeld tot dé specialist in ventilatie-, daglicht- en uitloopsystemen. In ons bedrijf, gevestigd in Haps, Nederland, produceren we onze range aan duurzame klimaatproducten voor onder andere de agrarische sector.

Missie:

Complete klimaatoplossingen aanbieden, bestaande uit hygiënische producten met een passende maatvoering en een eenvoudige montage, geproduceerd uit duurzaam materiaal.

Visie:

Een optimale leef- en werkomgeving creëren voor zowel mens als dier.

Met ons team van experts voorzien wij u graag van advies en onze kennis. Indien gewenst, berekenen wij voor u de benodigde ventilatie- en daglichtsystemen.

Naast het produceren van onze eigen producten denken wij ook graag mee in het ontwikkelen van uw producten. In de afgelopen jaren hebben wij diepgaande kennis en een uitgebreid machinepark opgebouwd op het gebied van kunststofbewerking. Hierdoor kunnen wij altijd een passende oplossing bieden. Wij leveren zowel kleine aantallen voor prototypes als grote aantallen voor series.

De kernwaarden van de producten van Scan-Air:

  • Passende maatvoering: Voor elke stal en elke sparing hebben wij een passende oplossing.
  • Eenvoudige montage: Scan-Air heeft een uniek bouwsysteem ontwikkeld wat de montage van onze systemen vereenvoudigt. Tevens kunnen de systemen als bouwpakket geleverd worden.
  • Duurzaam materiaal: Onze producten worden geheel vervaardigd uit circulair kunststof en RVS.
  • Hygiënische producten: Door het gebruik van het gladde, sterke oppervlak van kunststof is een snelle en goede reiniging gewaarborgd.
  • Dierenwelzijn: Creëer met de producten van Scan-Air een optimale werk- en leefomgeving voor zowel mens als dier.

Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre