Skip to main content
Stienen BE
Mangaanstraat 9
6031 RT Nederweert
Nederland
+31 (0)495 632 926
+31 (0)495 632 981
info@stienenBE.com

Stienen BE

Complete oplossingen voor elk bedrijf

Het geheim van een goed stalklimaat en gezonde dieren zit hem in het toelaten van de juiste hoeveelheid verse lucht met de juiste snelheid op de juiste plaats, ongeacht het staltype, het buitenklimaat of het huisvestingssysteem. Om dat te bereiken biedt Stienen BE een compleet assortiment klimaatcomputers, ventilatoren, alarmsystemen en managementsoftware. Zo heeft Stienen de juiste oplossing voor u, waar u ook bent

Gebruiksgemak en eenvoud

Ondanks hun complexe en geavanceerde technologie, zijn alle systemen van Stienen BE gemakkelijk in gebruik. Dit komt omdat het bedrijf klanten betrekt bij de productontwikkeling, zodat alle nieuwe producten een praktische insteek hebben. Zo voldoet de techniek steeds aan de laatste inzichten uit de sector en kan het bedrijf moeiteloos inspelen op veranderingen in de markt.

Advies, input en klantgerichtheid

Pluimveehouders zijn kritische ondernemers die veel belang hechten aan een probleemloos en optimaal klimaat in hun stallen. Ze denken constant na over het verlagen van hun kosten en het verbeteren van de gezondheid en productiviteit van hun dieren. Stienen BE denkt met hen mee. Het bedrijf luistert naar hun problemen, wensen en ambities en geeft advies op basis van ruimschoots opgedane praktijkkennis en ervaring. Als familiebedrijf gelooft Stienen in het grote belang van betrouwbaarheid, technische innovatie en langetermijninvesteringen.


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre