Skip to main content
Vostermans Ventilation
Parlevinkerweg 54
5902 RA Venlo
Nederland
+31 (0)77 389 32 32
+31 (0)77 382 08 93
ventilation@vostermans.com

Vostermans Ventilation

Betrouwbare en energiezuinige ventilatoren

Vostermans Ventilation heeft langdurige ervaring in de productie van ventilatoren voor de agrarische sector. De verschillende soorten ventilatoren zijn bestand tegen de agressieve omstandigheden in pluimveestallen en kunnen continue aan de gewenste luchtstroom voldoen. De meeste ventilatoren van Vostermans hebben 3 jaar garantie. Andere belangrijke voordelen van de Multifan axiaal ventilatoren zijn hun lage energieverbruik, lage geluidsniveau en grote onderhoudsgemak. Alle onderdelen van de ventilatoren zijn recyclebaar en de diverse modellen zijn op verschillende manieren te bevestigen.

Van ontwikkeling tot distributie

De motoren en waaiers zijn ontwikkeld in de R&D-afdeling van Vostermans en alle onderdelen worden geproduceerd in hun eigen geavanceerde fabrieken. Doordat zij alles zelf ontwikkelen, zijn zij in staat om de perfecte motor-waaiercombinatie te creëren. Kwaliteit staat daarbij altijd voorop, omdat zij weten dat betrouwbaarheid voor klanten in de pluimveesector essentieel is.

Specifieke ventilatoren voor de pluimveesector

Voor de pluimveehouderij heeft Vostermans Ventilation diverse specifieke oplossingen die zorgen voor constante ventilatiecapaciteit in de stallen. Wand- en tunnelventilatoren zijn bruikbaar in diverse ventilatiesystemen. Daarnaast beschikt Vostermans Ventilation over een zeer ruim aanbod aan circulatieventilatoren om de lucht in de pluimveestallen optimaal te verdelen. Voor lengte- of tunnelventilatie heeft Vostermans de Multifan Gegalvaniseerde Boxventilator 130cm (met 3 of 5 bladen of met conus) en een hele serie Multifan conusventilatoren van glasvezel ontwikkeld.


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre