Skip to main content
De Heus
Rubensstraat 175
6717 VE  Ede
Nederland
+31 (0)318 675 500
+31 (0)318 675 509
info@de-heus.nl

De Heus

Krachtig voeder voor pluimveehouders

Voor de beste prestaties in de stal, heeft u de beste soorten diervoeder nodig. Voeder met een uitstekende conversie, een hoge opbrengst en een lage prijs. En dat is precies waarbij De Heus u van dienst kan zijn, met een breed aanbod van producten voor legkippen en vleeskippen. De Heus vertaalt zijn uitgebreide kennis van voeding, productie en pluimveehouderij in de beste voederformules. Deze worden vóór productie getest in proefbedrijven.

Vertrouwde relatie met boeren

De Heus is al vier generaties lang partner van de agrarische sector en werd in 2015 uitgeroepen tot het Nederlandse familiebedrijf van het jaar. De onderneming startte meer dan een eeuw geleden als kleinschalige graanmalerij en daarom begrijpt De Heus wat andere agrarische ondernemers bezighoudt - als mensen, als boeren en als entrepreneurs. De Heus vertaalt deze kennis en ervaring in advies op maat, in zakelijke diensten en producten die aansluiten bij de behoeftes van klanten. Tegenwoordig is De Heus een van de 16 grootste internationale distributeurs van diervoeding. Het produceert 1,7 miljoen ton voer per jaar op 9 verschillende productielocaties. Het bedrijf heeft ook (belangen in) productielocaties in het buitenland, in landen zoals Polen, de Tsjechische Republiek, Rusland, Egypte en China.

Innovatieve kennis van diervoeders

De Heus koopt grondstoffen over de hele wereld en verwerkt ze in mengvoeders met een hoog rendement. Om de concurrentie voor te blijven, investeert De Heus veel in kennis. Door intensieve samenwerking met wetenschappelijke instituten en eigen state-of-the-art laboratoria, voert De Heus voortdurend toegepast onderzoek uit. Dit zorgt voor snelle toepassing van nieuwe inzichten over de efficiënte omzetting van diervoeder naar dierlijke eiwitten. De Heus maakt zich daarbij sterk voor de constante betrouwbaarheid en de efficiëntie van zijn producten.


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre