Skip to main content
Adisseo
Ramgatseweg 46-48
4941 VS Raamdonksveer
Nederland
+31 (0)88 0443 300
info@adisseo.com

Adisseo

Adisseo behoort tot ‘s werelds toonaangevende experts op het gebied van diervoederadditieven met een omzet van 1,69 miljard euro in 2021. Adisseo innoveert, produceert en verkoopt over de hele wereld met meer dan 2.520 medewerkers verspreid over alle continenten. Adisseo heeft ruim 3.900 klanten in meer dan 110 verschillende landen.

Adisseo vertrouwt op 10 onderzoekscentra en productiefaciliteiten in Europa, de Verenigde Staten en Azië om voedingsoplossingen voor duurzame diervoeding te ontwerpen, te produceren en op de markt te brengen. Adisseo heeft als missie om de planeet te voeden op een hoogwaardige, betaalbare, veilige en duurzame manier. Dit doet Adisseo door ondersteuning te bieden aan belangrijke spelers in de diervoederindustrie zoals voerproducenten, premixers en integrators.

Voor Adisseo is het van groot belang om producten, processen en diensten te optimaliseren door veiligheid en kwaliteit te waarborgen om mens, dier en milieu te beschermen. De meest succesvolle producten van Adisseo zijn methionine, enzymen, vitamines, organisch selenium en probiotica. De afgelopen jaren heeft Adisseo verschillende bedrijven overgenomen om de groei in veelbelovende markten te versnellen. Zo heeft Adisseo recent FRAmelco overgenomen, een Nederlandse producent van diervoederadditieven gevestigd in Raamsdonksveer.


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre