Skip to main content
Agraplan Farmaca / Plantema Groep
Maalstoel 6
7773 NN Hardenberg
Nederland
088-0156666
088-0156667
info@plantema.eu

Agraplan Farmaca / Plantema Groep

Plantema Veterinair Centrum

Plantema Veterinair Centrum is een onafhankelijke dierenartsenpraktijk in Hardenberg. De praktijk heeft tientallen jaren ervaring in de pluimveegeneeskunde en werkt met 6 erkende pluimveedierenartsen in Midden- en Noord Nederland. Plantema Veterinair Centrum beschikt over een eigen sectiezaal en laboratoria ten behoeve van bacteriologisch en serologisch onderzoek, een afdeling binnen de onderneming die handelt onder de naam CLvP. Omdat het CLvP ISO 17025 geaccrediteerd is verzorgen wij voor onze klanten het volledige Salmonella onderzoek, van monstername tot certificaat en uitslag verwerking.

Onafhankelijk onderzoek naar ziekteverwekkers

Het Centraal Laboratorium voor Pluimvee (CLvP) is een zelfstandige afdeling binnen de praktijk die onafhankelijk onderzoek doet naar ziekteverwekkers bij pluimvee. We bedienen de hele keten binnen de pluimveesector en kunnen ook voor dierenartsenpraktijken onderzoek verrichten. We hebben kennis in huis van alle soorten en rassen kippen, ganzen, eenden, kalkoenen, duiven en ander gevogelte. Pluimvee is onze passie, een gezond dier ons doel.

Agraplan Animal Health Products

Als Agraplan onderscheiden wij ons door het gebruik van hoogwaardige zuiver natuurlijke stoffen. In nauwe samenwerking met apothekers, dierenartsen, voerfabrikanten en pluimveehouders hebben wij een uitgekiend assortiment aan natuurlijke vloeibare aanvullende diervoeders voor drinkwater toepassingen. Mede dankzij onze diergeneeskundige ondersteuning kennen wij de dieren. Op basis van die klantenwensen ontwikkelen we voortdurend nieuwe supplementen die bijdragen aan een sterker en gezonder dier. Daarbij streven we naar een langdurige samenwerking met onze omgeving, gebaseerd op vertrouwen en respect voor mens en dier.
Onze dealers in de meer dan 40 landen waar wij actief zijn kennen het klimaat en de cultuur, en beschikken over een netwerk om succesvol te ondernemen.

www.plantema.eu - info@plantema.eu 
www.agraplan.com - info@agraplan.com 
www.clvp.nl
 - info@clvp.nl 


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre