Skip to main content
GMP+ International
Braillelaan 9
2289 CL Rijswijk
Nederland
+31 (0) 70 3074120
+31 (0) 70 3074130
info@gmpplus.org

GMP+ International

Internationale certificering

Meer dan 20 jaar geleden initieerde de Nederlandse diervoederindustrie het GMP+ Feed Certificatieprogramma in reactie op verschillende meer en minder ernstige incidenten met verontreinigingen in voedermiddelen. Hoewel GMP begon als een nationaal initiatief, heeft het zich ontwikkeld tot een internationaal programma dat wordt beheerd door GMP+ International in samenwerking met verschillende internationale stakeholders. De twee modules van het certificatiesysteem zijn: GMP+ Feed Safety Assurance (gericht op de voederveiligheid) en GMP + Feed Responsibility Assurance (gericht op verantwoorde voeding).

 

GMP+ Feed Safety en GMP+ Feed Assurance

De GMP+ Feed Safety-module is ontwikkeld om de veiligheid van diervoeders te garanderen en om de consument te gerust te stellen door de garantie dat diervoeders op een verantwoorde manier zijn geproduceerd, verwerkt, verhandeld, opgeslagen en vervoerd. De GMP+ Feed Assurance-module streeft naar verantwoord ondernemerschap. Bedrijven die Feed Responsibility Assurance toepassen, concentreren zich op de gevolgen van hun daden voor mens en milieu, naast het maken van winst.

 

Keurmerk van betrouwbaarheid en duurzaamheid

Een kwaliteitslabel van GMP+ International vertelt u, de ondernemer, dat de deelnemende diervoederbedrijven betrouwbaarheid, kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid garanderen. Dat betekent dat zij voldoen aan alle lokale en internationale wettelijke normen in de diervoederindustrie.


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre