Skip to main content
Jadis Additiva
Schie 38
3111 PN Schiedam
Nederland
+31 (0)10 24 67 054
+31 (0)10 24 60 912
info@jadis-additiva.com

Jadis Additiva

Breng uw voer in balans

Jadis Additiva levert een breed scala aan veilige mengvoederadditieven en diensten in Europa. Het assortiment bestaat onder meer uit vitamines, droge en vloeibare mineralen, pigmenten, zuren, antioxidanten en mycotoxinebinders, voormengsels, voeders en hygiënemiddelen voor gebruik in de stal. Voorbeelden van producten voor de pluimveesector zijn: Acid Buf en SeaCal, beide voor verbetering van de eierschaal en voeropname, op basis van mineralen en zeewier, geoogst voor de IJslandse kust. En Sangrovit, een product van puur plantaardige oorsprong die de groei, de vleeskwaliteit en de prestaties van de dieren kan verbeteren. Naast additieven en hygiënische producten ontwikkelt Jadis Additiva ook hulpmiddelen voor optimalisatie van het mengproces.

Veiligheid en kwaliteit

Diervoeders en additieven zijn een belangrijke schakel in de dierlijke productieketen. Ze hebben invloed op de kwaliteit en veiligheid van levensmiddelen van dierlijke oorsprong. Om deze reden wordt het kwaliteitssysteem van Jadis Additiva regelmatig gecontroleerd door externe audits. In ditzelfde kader worden de medewerkers van Jadis Additiva regelmatig getraind zodat ze klanten kunnen voorzien van hoogwaardige producten en dienstverlening volgens hoge kwaliteitseisen.

Klantgericht

Jadis Additiva grootste bron van inspiratie zijn daarbij de klanten zelf. Het bedrijf wil zo dicht mogelijk bij zijn afnemers staan en doet dat door middel van een persoonlijke en klantgerichte aanpak, waarbij het bedrijf pluimveehouders graag wil informeren, inspireren en enthousiasmeren. Op deze wijze probeert Jadis Additiva een gezonde groei te realiseren, zodat de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft en klanten hiermee hun voordeel kunnen doen. Voor Jadis Additiva is kwaliteit de hoogste prioriteit. Het bedrijf is GMP+ en SKAL-gecertificeerd en heeft een afdeling Kwaliteitsmanagement.


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre