Skip to main content
KSE Process Technology
Rondweg 27
5531 AJ Bladel
Nederland
+31 497 383818
+31 497 383840
info@kse.nl

KSE Process Technology

Duurzame oplossingen voor de diervoederindustrie 

Het in 1973 opgerichte KSE Process Technology is inmiddels uitgegroeid tot een wereldspeler op het gebied van doseer- en weegsystemen en automatiseringssoftware voor de veevoeder-, petfood- en premixindustrie. Modulaire machines en software voor custom-made oplossingen, dat is waar KSE in uitblinkt.

Doseer- en weegtechnologie 

KSE is leverancier van ALFRA doseer- en weegsystemen. Dé machines waarmee diervoederproducenten elk product veilig, flexibel en efficiënt afmeten. Het doseerbereik van een ALFRA machine kan variëren van 1 gram tot 10.000 kilogram. Het zijn machines voor elke stap in een proces: vanaf de inname van grondstoffen oplossingen voor de uitgifte van gereed product. De aanschaf van een ALFRA machine is een goede investering op de lange termijn. De systemen gaan namelijk doorgaans vijftig jaar mee.  

Automatiseringssoftware

KSE heeft haar jarenlange expertise op het gebied van productieprocessen in de diervoederindustrie, vervat in de automatiseringssoftware PROMAS. Deze software staat garant voor enorm vereenvoudigd(e) beheer, exploitatie en onderhoud – zowel voor eenvoudige als complexe fabrieksindelingen. PROMAS-software is modulair en schaalbaar – van machinebesturing tot complete fabrieksautomatisering. Onafhankelijkheid van hardware en eenvoudig te upgraden, maken deze software bovendien enorm toekomstbestendig. 


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre