Skip to main content
ETB van de Beek
Rubensstraat 28
3781 VM Voorthuizen
Nederland
(0342) 471 110
(0342) 474 925
info@etbvandebeek.nl

ETB van de Beek

Complete installaties voor pluimveestallen

Een goede installatie is de kern van goed stalmanagement. Uw dieren hebben lucht, water, voer  en licht nodig. Hoe beter uw stal is geautomatiseerd, hoe meer u zich kunt richten op de groei, gezondheid en productiviteit. ETB van de Beek is daarin uw partner. Het bedrijf heeft de kennis, de techniek én spreekt uw taal. Houdt u leghennen, opfokhennen, vleeskuikens, grootouderdieren of slachtmoederdieren? Kiest u voor een volière-, kleinvolière- of scharrelstal? ETB kent de verschillen en weet welke eisen dit stelt aan de benodigde installatie.

De waarde van inzicht

Daarbij kijkt ETB van de Beek verder dan de initiële investeringen en rekent in exploitatiekosten voor de langere termijn. Nieuwe technologieën helpen de beheersbaarheid van de stal vergroten. Daarbij geldt dat informatie uit de stal steeds belangrijker wordt. ETB biedt hiervoor een  managementprogramma. Software die pluimveehouders elke dag inzicht geeft in zaken als productie, groei, kosten en rendement (op basis van informatie uit de klimaat-, voer- en weegcomputers). Dat inzicht is goud waard.

Klantgerichte service, zelfs op afstand

Een ander voorbeeld van een moderne oplossing is het remote beheer, waarmee ETB op afstand kan inloggen in installaties om eventuele storingen te lokaliseren en te verhelpen. Het is tekenend voor de vooruitstrevende werk- en denkwijze van ETB. Een aanpak die past bij pluimveehouders die denken in termen van rendement.


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre