Skip to main content
Pluriton
Postweg 146
6741 MN Lunteren
Nederland
+31 (0)318 484748
+31 (0)318 484805
sales@pluriton.com

Pluriton

Wereldwijde levering

Broederijen en pluimveehouders wereldwijd hebben één ding met elkaar gemeen: ze willen tijdig beschikken over kwalitatief hoogwaardige broedeieren of kuikens. Hoe beter de uitkomst is en hoe lager de sterfte, hoe hoger hun rendement. Een goede reden om zaken te doen met Pluriton, een betrouwbare en zorgvuldige exporteur van broedeieren en eendagskuikens naar bijna 50 landen buiten de EU.

Sterke dieren
Pluriton levert pluimvee van de beste rassen en van kwalitatieve moederdieren met duidelijke herkomstgegevens. De dieren zijn vrij van de belangrijkste bacteriën en virussen, want Pluriton exporteert uitsluitend na strenge controles. Puritons broedeieren of kuikens zijn daardoor het symbool van een stal vol sterke dieren. Het zijn koppels met weinig uitval en goede prestaties, precies waar broederijen naar op zoek zijn.

Flexibel en 24 uur per dag bereikbaar
Pluriton speelt snel in op de vraag van internationale klanten. Door het uitgebreide netwerk van toeleverende moederdierbedrijven en boerderijen is de capaciteit van Pluriton opvallend flexibel. De organisatie is 24 uur per dag bereikbaar en als ervaren exporteur regelt het bedrijf de transporten bovendien tot in detail. Een mooi voorbeeld van Pluriton’s aandacht voor kwaliteit zijn de speciaal ontworpen exportdozen die voldoende aanvoer van verse lucht garanderen


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre