Skip to main content
Hotraco Agri
Stationsatraat 142
5963 AC Hegelsom
Nederland
+31 (0)77 3275020
+31 (0)77 3275021
info@hotraco-agri.com

Hotraco Agri

Meer dan automatiseringsoplossingen

foto bedrijfssfeer

Hotraco, een afkorting van Horster Trading Company, werd in 1974 opgericht door Chris Beelen en is nog steeds een familiebedrijf. Inmiddels is het al jarenlang marktleider op het gebied van de ontwikkeling en productie van meet- en regelsystemen. Oorspronkelijk richtte het bedrijf zich puur op de agrarische sector. Al snel kwamen daar activiteiten bij voor de industriële automatisering en voor de automatisering van gebouwen.

Stalinstallaties tot in de puntjes geregeld

Tegenwoordig kent het bedrijf wijde vertakkingen, met exportactiviteiten tot ver buiten Nederland. Hotraco Agri, één van de vijf bedrijven in de Hotraco Group, blijft een belangrijke poot met zijn totale automatiseringsoplossingen voor klimaatregeling, voerregeling, waterregeling, droog- en bewaarsystemen of ook reinigingsmachines. Ook eiertelling, dierweging en brandbeveiliging behoren tot het assortiment.

24/7 bereikbaar, wereldwijd

Hotraco werkt met een netwerk van vakdealers. Daarnaast is 24 uur per dag en 7 dagen per week een telefonische helpdesk bereikbaar. En door middel van moderne ICT-technologie zijn de systemen van klanten, waar ook ter wereld, te controleren. Het brede assortiment met eigen engineering, eigen hardware en eigen software maakt de onderneming uniek. Naast het productenpakket onder eigen naam, komt een belangrijk deel van de omzet via zogenoemde original equipmentfactories. Hotraco levert wereldwijd aan circa 30 van deze private labels.


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre