Skip to main content
VDL Agrotech
Hoevenweg 1
4652 AW Eindhoven
Nederland
+31 (0)40 29 25 500
+31 (0)40 29 25 501
info@vdlagrotech.nl

VDL Agrotech

Totaal leverancier voor de intensieve pluimveehouderij

Wij streven naar een aangenamer leven voor de pluimveehouder door de ontwikkeling, productie en installatie van duurzame producten. We bieden een totaaloplossing  op het gebied van voeren, drinken, mestdroging, verwarmen, koelen, ventileren en klimaatcontrole. Wij worden daarbij geleid en geïnspireerd door onze visie en de wensen en keuzes van onze klanten.

Iedere stal is uniek. Wij denken mee met de klant om zijn stal optimaal en duurzaam in te richten, zodat een uitstekend rendement gehaald kan worden.  Om dit te realiseren werken onze ervaren engineers een plan op maat uit. Wij maken hierbij gebruik van onze meer dan 50 jarige ervaring in de internationale pluimveehouderij.

Ook de productontwikkeling hebben we in eigen hand. Hiervoor werken we onder andere nauw samen met fokkerijorganisaties om producten en het rendement van pluimveestallen te optimaliseren. Onze producten worden veelal geproduceerd door bedrijven binnen de VDL Groep, een wereldleider in kennis, hightech en innovatie. Hierdoor hebben wij direct toegang tot een breed en modern scala aan productiefaciliteiten en dit zorgt ervoor dat wij hoge kwaliteit kunnen leveren tegen een concurrerende prijs.


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre