Skip to main content
VAL-CO
Handelsweg 1 
3411 NZ Lopik
Nederland
+31 (0)348 554 343
+31 (0)348 551 634
info@valco-europe.com

VAL-CO

Prestaties waarop u kunt rekenen

Drinkwatersystemen

VAL-CO produceert volledige drinkwatersystemen voor verschillende soorten pluimvee. Van een systeem voor de kleinste kuikens tot BigTom-drinkers voor kalkoenen. De VAL-CO drinknippel is uniek en onderscheidend omdat deze niet lekt. Het gebruik van een lekschaal is dus niet nodig. De niet-lekkende nippel heeft een positieve invloed op de hygiëne in de stal en de gezondheid van de vogels. De roestvrijstalen onderdelen zijn vervaardigd met grote precisie. Ook is het mogelijk de VAL-CO drinknippel te installeren op elk bestaand drinksysteem. Via adapters kunt u elk drinksysteem ombouwen tot een VAL-CO systeem.

(Ketting)voersystemen

Of u nu een compleet voersysteem nodig heeft of oplossingen voor de opslag of het transport van diervoeders, VAL-CO biedt een passende oplossing. Zoals de FUZE ProLine voederpannen, die diverse opties bieden voor de inrichting van een optimale voederomgeving. Ook heeft de FUZE ProLine voerpan een gemakkelijk te regelen voerniveau en is zij eenvoudig schoon te houden. Terwijl het kettinvoedersysteem van VAL-CO bijdraagt aan een significante besparing op in tijd, werk en voer. Het is beschikbaar als hangend of als vloersysteem. VAL-CO biedt kortom ruime mogelijkheden om het perfecte voersysteem te leveren voor alle soorten stallen.

De oorsprong van het bedrijf ligt in Bird-in-Hand, Pennsylvania (VS), waar het originele VAL Watering System werd ontwikkeld. Nog altijd worden alle onderdelen geproduceerd in de Verenigde Staten. In de loop der jaren is organisatie door diverse acquisities van gespecialiseerde bedrijven uitgegroeid tot VAL-CO Companies. Behalve op het leveren van kwalitatieve en innovatieve producten, is het bedrijf ook sterk gericht op het verlenen van een professionele en klantgerichte service.


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre