Skip to main content
VDL Jansen
Harselaarseweg 32
3771 MB Barneveld
Nederland
+31(0)342 427000
+31(0)342 427001
info@vdljansen.com

VDL Jansen

Hoogwaardige huisvesting voor pluimvee

Hoogwaardige huisvesting voor pluimvee

In een goede leefomgeving presteert pluimvee beter. Minder verlies van het voer, lagere sterfte en optimaal gebruik van de ruimte beïnvloeden de productiviteit. Deze pluspunten kenmerken de producten van VDL Jansen. In 1986 opgericht als Jansen Poultry Equipment en sinds 2020 onderdeel van VDL Groep. VDL Jansen is gevestigd in Barneveld en actief in vier segmenten, met producten voor de vermeerderingssector, de legsector, de vleeskuikensector en de verwerking van pluimveemest. De systemen voor de vermeerderingssector hebben als doel een maximaal aantal broedeieren te produceren met een hoog uitkomstpercentage. Hygiëne, nestacceptatie en zorgvuldige behandeling van de broedeieren zijn daarbij essentiële factoren.

Verbeterde productiviteit

De systemen voor de legsector zijn gericht op maximale eierproductie en het behoud van de eierkwaliteit tijdens de verzameling, transport en verpakking. Terwijl de vleeskuikensector kan profiteren van het BroMaxx huisvestingssysteem en diverse ontladingsmethoden die bijdragen aan een efficiënt en arbeidsbesparend productieproces. De vierde productgroep van VDL Jansen is gericht op emissiereductie. Naast warmtewisselaars en luchtwassers produceert het bedrijf mestdroogsystemen die het vochtgehalte en daarmee de massa van de mest tot 60% verminderen. Met lagere vervoerskosten tot gevolg.

Optimale productieomgeving

Voor alle systemen van VDL Jansen is het primaire uitgangspunt de productiviteit van pluimvee. Compromissen bestaan niet voor de onderneming: kwaliteit en degelijkheid gaan altijd voor. De systemen zijn gebaseerd op vele jaren werkervaring en systematische onderzoeken. Daarnaast voldoen producten van VDL Jansen aan nationale en internationale normen. Elk pluimveebedrijf heeft unieke omstandigheden en elk huisvestingssysteem van VDL Jansen is aangepast voor de beste resultaten. Daarom zien pluimveehouders over de hele wereld VDL Jansen als een sterke partner, die verbeterde prestaties van de productiviteit levert voor de lange termijn.


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre