Broeden en dieren
Vlees en eieren
Voer en additieven
Gezondheid
Huisvesting
Productverwerking
Dienstverlening
Jansen Poultry Equipment
Harselaarseweg 32
3771 MB Barneveld
Nederland
+31(0)342 427000
+31(0)342 427001
info@jpe.org

Jansen Poultry Equipment

Hoogwaardige huisvesting voor pluimvee

In een goede leefomgeving presteert pluimvee beter. Minder verlies van het voer, lagere sterfte en optimaal gebruik van de ruimte beïnvloeden de productiviteit. Deze pluspunten kenmerken de producten van Jansen Poultry. De in 1986 opgerichte fabrikant uit Barneveld is actief in vier segmenten, met producten voor de vermeerderingssector, de legsector, de vleeskuikensector en de verwerking van pluimveemest. De systemen voor de vermeerderingssector hebben als doel een maximaal aantal broedeieren te produceren met een hoog uitkomstpercentage. Hygiëne, nestacceptatie en zorgvuldige behandeling van de broedeieren zijn daarbij essentiële factoren.

Verbeterde productiviteit

De systemen voor de legsector zijn gericht op maximale eierproductie en het behoud van de eierkwaliteit tijdens de verzameling, transport en verpakking. Terwijl de vleeskuikensector kan profiteren van het BroMaxx huisvestingssysteem en diverse ontladingsmethoden die bijdragen aan een efficiënt en arbeidsbesparend productieproces. De vierde productgroep van Jansen is gericht op emissiereductie. Naast warmtewisselaars en luchtwassers produceert het bedrijf mestdroogsystemen die het vochtgehalte en daarmee de massa van de mest tot 60% verminderen. Met lagere vervoerskosten tot gevolg.

Optimale productieomgeving

Voor alle systemen van Jansen is het primaire uitgangspunt de productiviteit van pluimvee. Compromissen bestaan niet voor de onderneming: kwaliteit en degelijkheid gaan altijd voor. De systemen zijn gebaseerd op vele jaren werkervaring en systematische onderzoeken. Daarnaast voldoen producten van Jansen Poultry aan nationale en internationale normen. Elk pluimveebedrijf heeft unieke omstandigheden en elk huisvestingssysteem van Jansen is aangepast voor de beste resultaten. Daarom zien pluimveehouders over de hele wereld Jansen Poultry als een sterke partner, die verbeterde prestaties van de productiviteit levert voor de lange termijn.


Volg ons op

Contact


© 2021 Dutch Poultry Centre