Skip to main content
Van Mourik Groep
Boylestraat 34
6718 XM EDE
Nederland
0318 - 64 11 44
info@vanmourik-group.com

Van Mourik Groep

De Van Mourik Groep ontwikkelt en bouwt complete turn-key installaties voor de verwerking van droge stoffen, onder meer voor de diervoederindustrie. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in uitbreiding en optimalisatie van bestaande installaties en helpen wij onze opdrachtgevers met service & onderhoud.

Dankzij onze expertise op het gebied van werktuigbouwkunde, regeltechniek en elektrotechniek kunnen wij uw projecten van A tot Z realiseren. De klant heeft één aanspreekpunt voor alle disciplines. Onze medewerkers hebben kennis en kunde op het gebied van doseren, wegen, mengen en persen, waardoor de Van Mourik Groep projecten over de hele wereld kan realiseren. Onze missie is om opdrachtgevers te faciliteren en bij te dragen aan procesoptimalisatie door lagere productie- en energiekosten, minder stilstand, vermindering van vervuiling en vergroting van de capaciteit.

Onze technici staan ​​zeven dagen per week, 24 uur per dag klaar om onze klanten te helpen. Door hun kennis van werktuigbouwkunde en elektrotechniek zijn zij in staat storingen snel op te lossen. Preventief onderhoud en optimale configuratie van afkeurcriteria minimaliseren ongeplande uitvaltijd.


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre