Skip to main content
V.A.V. Conveyor components and solutions
Lageweg 25
2222 AG Katwijk
Nederland
+31 (0)71 4023701
+31 (0)71 4029814
contact@vav.nl

V.A.V. Conveyor components and solutions

“V.A.V. Conveyor components and solutions” is leverancier van componenten voor transportinstallaties gebruikt in de droge stortgoedindustrie, zoals elevatoren, ketting- en schroeftransporteurs voor bijvoorbeeld agrarische grondstoffenomslag, veevoederindustrie, voersystemen maar ook recycling van glas of afval.

VAV wil heel duidelijk niet alleen leverancier zijn, maar het liefst actief met de klant meedenken over oplossingen m.b.t. capaciteitsvraagstukken, optimalisatie van levensduur en slijtage, kosten – kwaliteitverhouding. Het blikveld hierbij reikt verder dan alleen de programma’s van de bekende fabrikanten, VAV is immers geen fabrikant van een bepaald systeem of vertegenwoordiging van een bepaald merk. VAV kan door deze onafhankelijke positie uit een breed scala van producten, systemen en of merken de beste oplossing bieden.

In onze industrie is stilstand geen optie en daarvoor houdt VAV grote voorraden standaard producten en halffabricaten aan, om waar nodig direct en competitief te kunnen leveren. Tevens zijn we zeer goed in staat om met deze halffabricaten en een goed netwerk van flexibele leveranciers en fabrikanten altijd een oplossing te bieden. Ondanks dat VAV sterk gegroeid is de laatste jaren zijn wij nog steeds een “klein” bedrijf, met snelle antwoorden en oplossingen, een flexibele insteek en met een zeer ervaren team van medewerkers in staat u altijd accuraat de helpende hand te bieden.


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre